Bio-vopsirea sprâncenelor cu hennă (Henna-Spa)

 

Tehnologie unică de vopsire-spa pentru sprâncene expresive

300 LEI

Nattis Room, studio de frumusețe din inima orașului Chișinău, vă prezintă o uimitoare vopsire-spa a sprâncenelor. Bun venit în lumea sprâncenelor bine îngrijite și expresive!

 

 

Procedura de vopsire a sprâncenelor cu efect de tatuaj

Henna-Spa. Ce reprezintă și cum funcționează această tehnică?

Vă plac sprâncenele expresive, dar, din păcate, nu aveți o formă bine definită și nu dispuneți de suficiente fire de păr. Cu această ocazie, venim noi, studioul nostru de frumusețe, Nattis Room (Chișinău), vine în sprijinul dumneavoastră cu o tehnologie cu adevărat distinctivă destinată vopsirii-spa a sprâncenelor.

Din acest moment, începe o nouă „ERA” pentru întreaga industrie a frumuseții de vopsire a sprâncenelor.

Compania Henna-Spa cu spa-produse noi, a depășit serviciile existente și a dezvoltat cea mai recentă tehnologie de îngrijire spa în colorarea sprâncenelor cu efect de tatuaj. O serie de produse spa au grijă și, cât și contribuie la menținerea unei rezistențe maxime a culorii pentru piele și păr. Linia sprâncenelor perfect conturată și clară contribuie la corectarea vizuală a densității de creștere a firelor de păr. Durere minimă și procedură rapidă.

Vopsirea cu henna face posibilă ca sprâncenele să fie mai expresive, camuflarea golurilor în sprâncenele prea smulse sau rare, iar îngrijirea spa vă permite să obțineți rezultate maxime de vopsire, prelungește efectul procedurii și, de asemenea, întărește și îngrijește cu grijă părul și pielea. Aceasta este o procedură ideală pentru cei care doresc să restaureze și să creeze sprâncene perfecte, precum și să experimenteze cu forma și culoarea sprâncenelor înainte de machiajul permanent.

 

Henna-Spa – tehnologie spa pentru îngrijirea sprâncenelor

Doar 7 pași simpli către sprâncenele perfect îngrijite:

1. Scrub,

2. Șampon profesional,

3. Gel pentru refacerea creșterii,

4. Remover de culoare,

5. Loțiune de curățare,

6. Soluție minerală,

7. Fixator.

 

Avantaje:

– aplicare ușoară,

– efect de durată,

– contur clar,

– culoare saturată.

 

Foto serviciului:

Bio-vopsirea sprâncenelor cu hennă (Henna-Spa)

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: