Serviciile centrului de cosmetologie Nattis Room din Chișinău

Deschideți ușile către o frumusețe fără cusur cu diversele servicii de înfrumusețare oferite de salonul nostru. Explorați cu încredere lumea îngrijirii personale a pielii, alegeți soluția perfectă pentru dumneavoastră și programați o vizită astăzi. Permiteți-ne să vă punem în valoare frumusețea naturală cu serviciile profesionale de îngrijire pe care le meritați!

Obțineți consiliere

+373 (69) 167237

Serviciile noastre

Sugaring pentru bărbați

Sugaring pentru bărbați

Depilarea spatelui, pieptului, brațelor, picioarelor sau părților intime în rândul bărbaților este din ce în ce mai solicitată și nu doar în studioul nostru Nattis Room! Dacă utilizați metodele de epilare cu zahăr, șansele de a dezvolta fire de păr încarnate nu depășesc 3%!

Threading facial în Chișinău

Threading facial în Chișinău

Aceasta este corectarea sprâncenelor cu fir folosind o tehnologie specială. În Chișinău puteți găsi un threading specialist în studioul de frumusețe Nattis Room.

Bio-vopsirea sprâncenelor cu hennă (Henna-Spa)

Bio-vopsirea sprâncenelor cu hennă (Henna-Spa)

Vă plac sprâncenele expresive, dar, din păcate, nu aveți o formă bine definită și nu dispuneți de suficiente fire de păr. Cu această ocazie, studioul nostru de frumusețe, Nattis Room (Chișinău), vine în sprijinul dumneavoastră cu o tehnologie cu adevărat distinctivă destinată vopsirii-spa a sprâncenelor.

Microblading

Microblading

Transformarea visului în realitate: Sprâncene naturale și frumoase! Machiaj permanent microblading 6D – un efect natural incomparabil pentru sprâncenele tale!

Tatuaj permanent pe buze

Tatuaj permanent pe buze

O procedură inovatoare de nano-pulverizare a buzelor pentru iubitorii de frumusețe naturală în studioul de frumusețe Nattis-Room.

Tratamente faciale în funcție de tipul pielii

Tratamente faciale în funcție de tipul pielii

Tratamentele expres sunt proceduri cosmetice indispensabile în cadru saloanelor de înfrumusețare, oferind posibilitatea obținerii rezultatelor dorite într-un interval scurt de timp.

CURĂȚAREA MANUALĂ

CURĂȚAREA MANUALĂ

Experimentează senzația deosebită oferită de mâinile pricepute ale meșterilor noștri și oferă pielii tale atenția și îngrijirea pe care o merită. O procedură manuală de curățare facială nu numai că curăță eficient pielea, ci și transformă procesul de îngrijire a pielii într-o adevărată plăcere.

Cosmetologie

Cosmetologie

Procedurile cosmetice desfășurate de un specialist în frumusețe, cu utilizarea celor mai calitative produse cosmetice de la CRISTINA din Israel și JEAN D’ESTREES PARIS, împreună cu un plan personalizat de îngrijire la domiciliu creat special pentru dumneavoastră de către expertul nostru în frumusețe, vor avea un impact uimitor asupra transformării dumneavoastră!

Îndepărtarea tatuajelor cu laser

Îndepărtarea tatuajelor cu laser

Studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău) vă oferă cea mai eficientă modalitate de a îndepărta părul și tatuajele nedorite de pe corp.

PRESOTERAPIA

PRESOTERAPIA

Presoterapia (în studioul de frumusețe Nattis-Room Chișinău) – fundamentul tehnicii constă în impactul asupra sistemului limfatic și a vaselor venoase. În timpul procedurii, circulația sanguină către stratul subcutanat se intensifică.

Thermage FLX – TERMOLIFTAREA PIELEI

Thermage FLX – TERMOLIFTAREA PIELEI

Thermage (la studioul de frumusețe Nattis-Room Chișinău) este o metodă inovatoare de întinerire a pielii, folosind unde sonore de frecvență înaltă și căldură pentru a stimula procesele naturale de regenerare a pielii și de tonifiere a țesuturilor.

ULTRAFORMER-SMAS-HIFU LIFTING

ULTRAFORMER-SMAS-HIFU LIFTING

Ultraformer (la studioul de frumusețe Nattis-Room Chișinău) este o procedură inovatoare de lifting nechirurgical care utilizează unde ultrasunete de mare intensitate pentru a stimula producerea de colagen în piele.

M – 22 IPL

M – 22 IPL

Aparatul M-22 este un sistem multifuncțional de lumină pulsată intensă (IPL) pentru proceduri cosmetice.

Depilare cu ceară

Depilare cu ceară

Îndepărtarea părului nedorit prin depilare sau epilare se poate efectua în studioul de înfrumusețare Nattis Room (Chișinău).

Sugaring

Sugaring

Cea mai organică și pură metodă, numită printr-un cuvânt șmecher „sugaring”. În Chișinău, vă puteți programa pentru această procedură de depilare la studioul de înfrumusețare Nattis Room.

Vopsirea genelor și sprâncenelor

Vopsirea genelor și sprâncenelor

Salonul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău vă aduce o experiență excepțională: colorarea genelor și a sprâncenelor cu vopseaua de calitate Estelle Enigma, pentru a satisface chiar și cele mai exigente preferințe ale clienților.

Laminarea genelor și sprâncenelor

Laminarea genelor și sprâncenelor

În era contemporană a industriei frumuseții, a fost dezvoltată o procedură remarcabilă care aduce o nouă viață aspectului frumos: laminarea genelor. Un proces ce furnizează nutrienți esențiali și minerale benefice, contribuind, în același timp, la conturarea distinctivă a fiecărei gene și la intensificarea culorii acesteia.

Pulverizare cu pulbere

Pulverizare cu pulbere

Nanopulverizarea sprâncenelor este o tehnică inovatoare fără sânge, cu efect natural. Această tehnică se numește pulverizare cu pulbere, efect ombre.

Nano Tatuajul pleoapelor

Nano Tatuajul pleoapelor

Aceasta este o tehnică modernă de tatuaj care vă permite să obțineți cel mai natural efect. Această metodă a fost îndrăgită de cei pasionați de frumusețea autentică, care au obosit să-și dedice timp în fiecare dimineață în fața oglinzii.

Masaj facial clasic și masaj facial cu spatule

Masaj facial clasic și masaj facial cu spatule

Doriți să vă recuperați elasticitatea și frumusețea pielii de altădată? Masajul facial și tehnica de masaj facial cu spatule nu doar că pot revigora aspectul pielii, ci și oferă o oportunitate de relaxare profundă, facilitând odihna atât pentru corp, cât și pentru suflet.

LIFTING CU OXIGEN

LIFTING CU OXIGEN

Această procedură oferă o hidratare remarcabilă și este cu adevărat considerată cea mai bună procedură de lifting expres pentru un weekend, care oferă întinerire instantanee.

Epilarea cu laser cu diode

Epilarea cu laser cu diode

Salonul de înfrumusețare Nattis Room este soluția ideală pentru eliminarea părului nedorit de pe orice parte a corpului tău, oferind o procedură eficientă prin epilarea cu laser cu diode!

PEELING CU CARBON

PEELING CU CARBON

Peeling-ul cu carbon contribuie la contracararea primelor semne de îmbătrânire, eliminând acneea, roșeața, pigmentarea, strălucirea excesivă a tenului, acneea, porii dilatați și alte imperfecțiuni.

Instruire profesională

Instruire profesională

Cufundați-vă într-un proces de învățare captivant, stăpâniți cele mai recente tehnici și tendințe din industria frumuseții și deveniți un adevărat profesionist. Transformați-vă pasiunea într-o carieră excelentă cu ajutorul cursurilor noastre de frumusețe disponibile în Chișinău!

EMSCULPT – STIMULARE ELECTROMAGNETICĂ MUSCULARĂ

EMSCULPT – STIMULARE ELECTROMAGNETICĂ MUSCULARĂ

Stimularea electromagnetică a mușchilor cu ajutorul aparatului EMSCULPT (în studioul de frumusețe Nattis-Room Chișinău) – baza tehnicii este îmbunătățirea tonusului și întărirea mușchilor prin expunerea la terapia electromagnetică focalizată de mare intensitate HIFEM.

Hydropeeling – Hidrodermabraziune

Hydropeeling – Hidrodermabraziune

Acest aparat multifuncțional are diverse funcții care ajută la obținerea unor rezultate optime în îmbunătățirea texturii și stării pielii.

Microneedling RF-Lifting

Microneedling RF-Lifting

Beneficiază de tratamentul de Lifting cu Radiofrecvență și Micro-AC (Lifting RF cu micro-ac) oferit în studioul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău! Aceasta este o procedură de cosmetologie care utilizează o combinație de energie de radiofrecvență și ace minuscule pentru a întări pielea și a stimula procesele de regenerare.

ȘLEFUIREA PIELII CU LASER

ȘLEFUIREA PIELII CU LASER

Întinerirea fracționată a pielii folosind dispozitivul de ultimă generație.
Scăpați de vergeturi, cicatrici, pete de acnee, pigmentare, riduri nedorite.

CRIOLIPOLIZA

CRIOLIPOLIZA

Procedura de criolipoliză pentru corectarea figurii
Salonul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău vă pune la dispoziție procedura eficientă a criolipolizei pentru a vă ajuta să eliminați depozitele nedorite de grăsime de pe orice parte a corpului dumneavoastră.

Miostimulare

Miostimulare

Miostimularea feței și corpului, oferită în cadrul studioului de frumusețe Nattis-Room din Chișinău, reprezintă o tehnică larg apreciată în domeniul cosmetologiei, contribuind la tonifierea pielii și a mușchilor fără intervenții chirurgicale.

Nattis Room

Programați-vă la un cosmetolog pentru o procedură profesională

+373 69 167237

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: