Serviciile cosmetologului în Chișinău

Programați-vă la un cosmetolog și pielea dvs. vă va mulțumi!

Centru de cosmetologie din Chișinău Nattis Room

Frumusețea este primul pas spre succes, pe care puteți să-l realizați cu ajutorul cosmetologului-stylist Sergheeva Natalia. Studio de frumusețe este un loc confortabil, unde fiecare client se bucură de o atenție și îngrijire maximă.

Centru de cosmetologie Nattis-Room din Chișinău oferă servicii profesionale de cosmetologie și este un local confortabil, unde oaspeții sunt întotdeauna bineveniți. Nattis-Room are o locație convenabilă, se deosebește prin nivelul înalt de prestare a serviciilor și soluţii creative. Veți fi plăcut surprinși de stilul deschis și amabil de comunicare cu clienții, o atmosferă prietenoasă, abordare individuală și viziune artistică.

Sarcina noastră principală este, să combinăm armonios autenticitatea look-ului natural cu un stil bine gândit și să accentuăm frumusețea naturală, în toată splendoarea sa.

Suntem câștigătorii Campionatului European Beauty Fest 2017, deasemenea am participat la un training la Paris „Produse cosmetice JEAN D’ESTREES”.

O vizită la noi înseamnă, o modalitate perfectă de a petrece timpul, petru că aici sunteți întotdeauna un oaspete binevenit. Aici vă așteapta un interior magnific, cafea şi ceai cu dulciuri și multe altele.

Frumusețea nu cere sacrificii – trebuie doar să găsiţi timp pentru a vizita Studioul de frumusețe Nattis-Room din Chișinău și noi vom fi bucuroși să vă facem fericiți! Vă oferim consultație gratuită la cosmetolog, preparate și produse cosmetice de calitate, utilizate în procesul de lucru. Veți fi plăcut surprinși de prețurile noastre accesibile!

Pentru a simți, cât de spectaculos poate fi rezultatul după vizitarea Nattis-Room, trebuie doar să găsiţi câteva ore libere pentru a veni la noi. Răsfățați-vă cu o vizită la noi în studiou! Cafeaua fierbinte, gustările delicioase, personalul plăcut şi binevoitor, vor face vizitele dvs. de neuitat. Cu siguranță, veți dori să reveniți în studioul nostru din nou şi din nou.

Nattis Room reprezintă:

N

Produse cosmetice de înaltă calitate

Cufundați-vă într-o lume de produse de înfrumusețare de lux, care oferă pielii dvs. o calitate impecabilă și rezultate maxime.

N

Meșteri profesioniști

Aveți încredere în competența cosmetologilor noștri de înaltă calificare, care vă garantează o abordare profesională și soluții unice pentru frumusețea dumneavoastră.

N

Prețuri accesibile

Furnizăm servicii premium de îngrijire a pielii la tarife prietenoase, asigurându-ne că toți clienții beneficiază de standarde înalte fără a-i afecta financiar.

N

Consultație gratuită

Beneficiați de consultanță gratuită cu specialiștii noștri experimentați pentru a primi sfaturi personalizate și a elabora un plan de îngrijire adaptat nevoilor dumneavoastră.

N

Tehnologii inovatoare

Explorați universul tehnologiilor de ultimă generație în domeniul cosmetologiei pentru a obține rezultate maxime.

N

Abordare individuală

Creăm programe unice de îngrijire, adaptate tipului dumneavoastră de piele și nevoilor individuale, pentru rezultate impecabile.

Serviciile noastre

Sugaring pentru bărbați

Sugaring pentru bărbați

Depilarea spatelui, pieptului, brațelor, picioarelor sau părților intime în rândul bărbaților este din ce în ce mai solicitată și nu doar în studioul nostru Nattis Room! Dacă utilizați metodele de epilare cu zahăr, șansele de a dezvolta fire de păr încarnate nu depășesc 3%!

Threading facial în Chișinău

Threading facial în Chișinău

Aceasta este corectarea sprâncenelor cu fir folosind o tehnologie specială. În Chișinău puteți găsi un threading specialist în studioul de frumusețe Nattis Room.

Bio-vopsirea sprâncenelor cu hennă (Henna-Spa)

Bio-vopsirea sprâncenelor cu hennă (Henna-Spa)

Vă plac sprâncenele expresive, dar, din păcate, nu aveți o formă bine definită și nu dispuneți de suficiente fire de păr. Cu această ocazie, studioul nostru de frumusețe, Nattis Room (Chișinău), vine în sprijinul dumneavoastră cu o tehnologie cu adevărat distinctivă destinată vopsirii-spa a sprâncenelor.

Microblading

Microblading

Transformarea visului în realitate: Sprâncene naturale și frumoase! Machiaj permanent microblading 6D – un efect natural incomparabil pentru sprâncenele tale!

Tatuaj permanent pe buze

Tatuaj permanent pe buze

O procedură inovatoare de nano-pulverizare a buzelor pentru iubitorii de frumusețe naturală în studioul de frumusețe Nattis-Room.

Tratamente faciale în funcție de tipul pielii

Tratamente faciale în funcție de tipul pielii

Tratamentele expres sunt proceduri cosmetice indispensabile în cadru saloanelor de înfrumusețare, oferind posibilitatea obținerii rezultatelor dorite într-un interval scurt de timp.

CURĂȚAREA MANUALĂ

CURĂȚAREA MANUALĂ

Experimentează senzația deosebită oferită de mâinile pricepute ale meșterilor noștri și oferă pielii tale atenția și îngrijirea pe care o merită. O procedură manuală de curățare facială nu numai că curăță eficient pielea, ci și transformă procesul de îngrijire a pielii într-o adevărată plăcere.

Cosmetologie

Cosmetologie

Procedurile cosmetice desfășurate de un specialist în frumusețe, cu utilizarea celor mai calitative produse cosmetice de la CRISTINA din Israel și JEAN D’ESTREES PARIS, împreună cu un plan personalizat de îngrijire la domiciliu creat special pentru dumneavoastră de către expertul nostru în frumusețe, vor avea un impact uimitor asupra transformării dumneavoastră!

Îndepărtarea tatuajelor cu laser

Îndepărtarea tatuajelor cu laser

Studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău) vă oferă cea mai eficientă modalitate de a îndepărta părul și tatuajele nedorite de pe corp.

Nattis Room

Programați-vă la cosmetologul de la Nattis Room, și pielea dvs. vă va mulțumi!

+373 69 167237

„Experiența a fost excelentă, am optat pentru laminarea genelor și acum mă bucur de rezultate în fiecare zi. 😍

Balan Cristina

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: