CAVITAȚIE, VID

LIFTING RF, LIPOLIZĂ LASER

Metoda de combatere a excesului de greutate și a celulitei

450 LEI

Liftingul cu radiofrecvență în combinație cu cavitația și masajul cu vid oferă o oportunitate excelentă de a recăpăta tinerețea și atractivitatea. Puteți urma această procedură la studioul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău.

 

Procedura de CAVITARE, LIFTING RF VID, LIPOLIZĂ LASER

Liftingul cu radiofrecvență în combinație cu cavitația și masajul cu vid oferă o oportunitate excelentă de a recăpăta tinerețea și atractivitatea. Aceste proceduri sunt nedureroase, iar într-o perioadă scurtă de timp obții rezultate excelente care durează mult timp.

 

Procedura de cavitație – o metodă de combatere a excesului de greutate și a celulitei

Cavitația este o metodă nechirurgicală de combatere a excesului de greutate și a celulitei. Această tehnică este complet lipsită de durere și nu lasă nicio urmă de cicatrice. Rezultatul este vizibil după prima procedură.

 

Tehnica de masaj cu vid presupune aplicarea unor schimbări rapide de presiune pentru a obține efecte benefice asupra organismului.

Masajul cu vid are ca scop combaterea depunerilor de grăsime în exces. Presiunea bruscă asupra pielii poate duce la deteriorarea stratului de grăsime subcutanată. Datorită variațiilor rapide de presiune care impactează pielea, stratul de grăsime subcutanată este afectat. În urma acestui proces, pielea cunoaște un proces de regenerare, circulația sângelui se îmbunătățește, elasticitatea pielii este restabilită, aspectul de coajă de portocală este eliminat, conturul corpului este conturat, iar aportul de oxigen către țesuturi este sporit.

 

Lipoliza cu laser este o metodă cu laser rece care lichefiază grăsimea.

Lipoliza cu laser se bazează pe utilizarea unui laser rece în intervalul de 650 nm. În timpul procedurii, grăsimea este lichefiată și îndepărtată prin sistemul limfatic. Lipoliza cu laser este eficientă în reducerea depozitelor de grăsime din zona abdomenului, feselor, coapselor, bărbiei duble, și altele. zonele cu probleme. Durata sesiunii este de 30 de minute. Un curs de 10 proceduri, de 2-3 ori pe săptămână.

 

La salonul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău, vei beneficia de servicii precum cavitație, lifting RF și lipoliză.

 

Foto serviciului

CAVITAȚIE, VID

LIFTING RF, LIPOLIZĂ LASER

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: