Conturarea sprâncenelor cu aţă (Threading)

 

Corectarea sprâncenelor cu fir folosind tehnologie specială

100 LEI

Descoperiți măreția artei corectării sprâncenelor folosind o tehnologie specială în studioul de frumusețe Nattis Room! Specialiștii noștri experimentați utilizează firul de ață pentru a contura perfect sprâncenele, conferind expresivitate și farmec aspectului tău!

 

 

Depilarea sprâncenelor – threading

Frumusețea ne deschide multe uși. Pătrunzând prin una dintre aceste uși, descoperim una dintre cele mai vechi tehnici de îndepărtare a părului – metoda de epilare cu fir, threading. Această metodă de depilare a venit la noi din est. Chiar și atunci, în antichitate, femeile din orient foloseau threading. Ce este aceasta?

Aceasta este corectarea sprâncenelor cu fir folosind o tehnologie specială. Firul poate fi folosit pentru a îndepărta puful de pe toată suprafața feței, deasupra buzei superioare, obrajilor, bărbiei, frunții etc. Avantajul threading-ului este că după fir nu mai rămâne roșeață sau iritație și, de asemenea, este nevoie de mult mai puțin timp pentru a lucra cu firul, deoarece un număr mare de fire de păr sunt îndepărtate o dată. Tot mai multe fete ajung la această metodă de epilare. În Chișinău puteți găsi un specialist în threading în studioul de frumusețe Nattis Room.

 

Metoda de corectare a sprâncenelor cu fir

Câteva informații în favoarea firului:

Precizia zonei care este eliminată, natura pe termen lung a procedurii și, de asemenea, tranzacționarea ne asigură împotriva oricărei infecții, ceea ce nu poate fi spus atunci când lucrăm cu penseta.

În timp, firele de păr se subțiază, devin mai moi și cresc mai rar. Riscul de păr încarnat cu această metodă este aproape imposibil. Firul este capabil să îndepărteze chiar și puful incolor pe care penseta nu le poate îndepărta. Această procedură de depilare – threading, nu rănește pielea. Această corecție este potrivită chiar și pentru pielea sensibilă.

Foto și video serviciului:

Conturarea sprâncenelor cu aţă (Threading)

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: