Cosmetologie

Cum să menții frumusețea și sănătatea pielii

450-700 LEI

Bun venit în universul fermecător al frumuseții la Nattis Room, situat în Chișinău! Aici aveți oportunitatea să experimentați tratamente inovatoare create cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și să vă bucurați de produse de cea mai înaltă calitate.

 

Proceduri de cosmetologie la nivel profesional

Cosmetologia îmbină tradițiile antice legate de frumusețe și estetică cu progresele contemporane. Pielea reprezintă un organ senzorial și o reflectare a unicității fiecărei persoane. O piele strălucitoare, fermă și bine hidratată indică starea de sănătate a organismului. Aceasta reprezintă fundamentul care vă face o persoană unică!

Curățarea este cea mai importantă procedură din rutina zilnică de îngrijire a pielii feței. Curățarea corectă susține exfolierea celulelor din stratul cornos al epidermei, eliminarea secrețiilor sebacee și a glandelor sudoripare, îndepărtarea impurităților și a prafului, a reziduurilor de machiaj și a microorganismelor, fără a afecta bariera hidrolipidică a pielii și fără a provoca iritații. În plus, procesul de curățare contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui și pregătește pielea pentru absorția optimă a substanțelor active din produsele aplicate.

 

Proceduri cosmetice de întinerire

Cabinetul nostru de cosmetologie pune la dispoziția clienților o diversitate de tratamente pentru întinerire, vindecare și curățare, efectuate cu profesionalism de înaltă calitate și utilizând produse cosmetice specializate.

 

Serviciul cosmetic – peeling

Peelingul reprezintă o procedură dirijată și controlată pentru eliminarea unui număr specific de straturi ale epidermei și dermei, împreună cu corectarea defectelor existente și stimularea regenerării tuturor straturilor afectate. Sunt activate mecanismele de protecție și de recuperare. Începe procesul natural de vindecare, are loc regenerarea tisulară a epidermei și dermului, la finalizarea căruia pielea este întinerită. Diviziunea celulară în stratul bazal al epidermei crește, ceea ce îmbunătățește textura pielii. Fibroblastele se multiplică activ, contribuind la fortificarea conturului feței și tonifierea pielii. În decursul a 3-4 proceduri, se pot constata efecte epidermice concomitente, precum: îmbunătățirea aspectului tenului, netezirea texturii pielii, închiderea porilor și creșterea nivelului de hidratare. Îmbunătățirile la nivelul pielii, cum ar fi creșterea turgorului și elasticității, efectul de lifting, precum și reducerea semnificativă a manifestărilor post-acneice, devin vizibile după efectuarea a 6 proceduri.

Asigurăm atât curățare mecanică clasică, cât și curățare combinată a pielii.

Dacă vă confruntați cu probleme precum acnee, puncte negre și albe, textură neuniformă a pielii, pori dilatați și ton neuniform al feței, un tratament bazat pe curățarea mecanică a pielii poate oferi rezultate benefice printr-un curs de tratament. De exemplu, 1 dată la 2 săptămâni de 4-10 ori.

Un program de purificare de acest fel furnizează:

– efect antiinflamator

-exfoliere

-tratează consecințele post-acnee, sub forma petelor de vin

-reduce dimensiunea porilor

-hidratează conținutul glandelor sebacee

Prin adăugarea unei îngrijiri competente la domiciliu la aceasta, rezultatul devine garantat. Dacă persoana așteaptă să obțină o îmbunătățire imediată a acneei și a tuturor tipurilor de comedoane, inclusiv cele albe și negre, prin intermediul unei singure proceduri de curățare mecanică a pielii, va fi în mod inevitabil dezamăgită.

Procesul de curățare nu implică nicio formă de magie!

Fiecare client al salonului de frumusețe Nattis Room din Chișinău va beneficia de cel mai înalt standard de servicii și atitudine prietenoasă, perfect integrate cu tarifele curente pentru diferitele tipuri de servicii și proceduri disponibile.

Procedurile cosmetice efectuate de un cosmetolog folosind produse de la cele mai bune mărci cosmetice CRISTINA din Israel și

JEAN D’ESTREES PARIS, precum și îngrijirea la domiciliu, selectate individual pentru dvs. de un cosmetolog, vor produce un efect uimitor asupra transformării dvs.!

Foto serviciului:

Cosmetologie

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: