CRIOLIPOLIZA

Procedura de criolipoliză pentru corectarea figurii

500 LEI 2 DUZE

Vă va ajuta să scăpați de depozitele de grăsime nedorite din orice zonă a corpului. studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău), care oferă o procedură eficientă – criolipoliza. Această tehnică operează prin expunerea la temperaturi scăzute a țesutului adipos subcutanat, având ca scop reducerea stratului de grăsime și remodelarea siluetei.

 

Procedura de criolipoliză este destinată să corecteze depozitele de grăsime.

Criolipoliza este vorba despre o formă de lipoliză care implică utilizarea unui aparat, reprezentând o procedură destinată corectării depozitelor locale de grăsime la un pacient. Definiția conține cuvântul „crio”, care înseamnă „îngheț”.

Procedura de criolipoliză este o procedură eficientă pentru combaterea grăsimii subcutanate. Pe durata procedurii, zona afectată este împinsă într-un dispozitiv special, ceea ce reduce fluxul sanguin către vase și furnizează o cantitate mai mică de nutrienți către celulele adipoase. Ulterior, se efectuează procesul de răcire, determinând moartea celulelor adipoase, care sunt apoi eliminate natural de către organism în decursul a câtorva zile.

 

Criolipoliza este o tehnică destinată reducerii depozitelor localizate de grăsime prin expunerea acestora la temperaturi scăzute.

 

INFORMAȚII GENERALE DESPRE PROCEDURĂ

Recent, a fost dezvoltată o nouă tehnică care vă permite să scăpați de excesul de greutate aproape fără durere și fără utilizarea de substanțe și medicamente nocive.

Criolipoliza reprezintă o tehnică destinată reducerii depozitelor localizate de grăsime prin expunerea acestora la temperaturi scăzute, aceste depozite fiind în mod obișnuit dificil de eliminat în timpul unei diete.

Se poate remarca că fiecare persoană afectată de surplus ponderal se confruntă, într-un moment sau altul, cu o dilemă atunci când greutatea sa pare să stagneze și să nu mai scadă, chiar și în urma respectării unor diete riguroase și a practicării unei activități fizice intense. Acest fenomen apare deoarece corpul nostru dezvoltă o toleranță față de noul mod de viață și încetează să consume rezervele de grăsime. În această etapă, pacientul care pierde în greutate își pierde încrederea în succes, după care începe să se îngrașească în mod activ sau să recurgă la metode radicale, precum liposucția.

Procedura de criolipoliză a fost supusă unor studii clinice ample. Se realizează în mai multe etape folosind dispozitive special concepute.

 

Procedura de criolipoliză folosind cel mai recent dispozitiv CRYO SYSTEM

Salonul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău vă invită să experimentați procedura de criolipoliză cu ajutorul celui mai recent aparat CRYO SYSTEM, echipat cu 4 accesorii.

Criolipoliza nu poate fi realizată fără utilizarea unui dispozitiv specializat.

CRYO SYSTEM este echipat cu 4 accesorii pentru vid. Divergența dintre ele constă în aria circumferinței și în indicații (posibilitatea scăderii temperaturii până la -10 grade).

1. Cel mai compact dispozitiv de aspirare este folosit pe zone mici ale corpului. Ele sunt adesea folosite pentru a trata zonele greu accesibile, inclusiv bărbia dublă.

2. CoolMax – Componenta manuală este cea mai mare în dimensiuni și este esențială pentru manipularea unor cantități mari.

3. CoolFit și CoolCore. Aceste manipulatoare sunt pentru tratarea zonei spatelui, a zonelor din interiorul coapselor, precum și a părților laterale și a brațelor.

Criolipoliza utilizează răcirea unei regiuni specifice a corpului pentru a provoca necroza celulelor adipoase, iar reziduurile rezultate sunt eliminate organic din organism, prin intermediul sistemului limfatic și circulator. Pielea umană este mai rezistentă la îngheț decât alte țesuturi ale corpului și acest lucru se explică prin faptul că pielea este forțată să intre în contact cu schimbările de temperatură, în timp ce țesutul adipos începe să se descompună atunci când este expus la frig.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA PENTRU UN PACIENT?

Se plasează o bucată de material textil absorbant pe regiunea tratată a pielii pacientului, care este înmuiată într-o soluție specială menită să ofere protecție împotriva hipotermiei.

Se alege o piesă de mână în funcție de dimensiunea depozitelor de grăsime ale pacientului. Acest element al dispozitivului este preponderent detașabil, iar duza vă permite să reglați dimensiunea zonei tratate pe pacient.

Apoi manipulatorul începe să tragă pielea în cavitatea goală, după care răcește depozitele de grăsime la minus 5 grade.

După finalizarea tuturor manipulărilor, pacientul prezintă o ușoară roșeață pe piele, care dispare destul de repede.

Totul depinde de abilitățile de regenerare ale persoanei – pentru unii, roșeața dispare în câteva ore, în timp ce pentru alții durează câteva zile.

Specialiștii sugerează să consumați o cantitate semnificativă de apă cu câteva zile înainte de a vă supune procedurii. Este esențial să consumați minimum 2 litri de lichide în fiecare zi, deoarece acest aspect este crucial pentru a activa sistemul limfatic al pacientului.

După procedura de criolipoliză, este recomandat să evitați expunerea la razele ultraviolete timp de câteva zile și să mențineți o hidratare adecvată, deoarece aceasta contribuie la procesul de eliminare a celulelor adipoase.

În timpul procedurii, pacientul nu simte durere, așa că nu este utilizată anestezie.

Pe durata procedurii de expunere, utilizarea unui vid poate genera discomfort pentru pacient. După efectuarea procedurii, pielea pacientului capătă o nuanță roșie și poate experimenta o ușoară senzație de disconfort. Acestea sunt consecințe minore, astfel încât o persoană se poate întoarce în siguranță la activitățile sale anterioare.

 

ZONE DE INFLUENȚĂ A PROCEDURII

■ Utilizat pentru conturarea corpului în diferite părți ale corpului:

■ Procedura este utilizată și în zonele cu probleme

■ În cursul procedurii, pacientul este expus la acumulări pe părțile laterale

■ Metoda este eficientă în tratarea depozitelor de grăsime în pliurile de pe brațe și spate.

După corectarea corpului folosind tehnica criolipolizei, sunt posibile efecte secundare: pierderea sensibilității pielii timp de câteva săptămâni, mâncărime și vânătăi mici.

 

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE PROCEDURII

■ Siguranţă absolută pentru pacient.

■ Durata procedurii nu prezintă nicio șansă de infectare pentru pacient.

■ Puține contraindicații.

■ Lipsa durerii în timpul procedurii

■ Rezultate de recuperare relativ rapide.

■ Nutriția adecvată nu inversează depunerile; sindromul de „anulare” nu este un concept valid în acest context.

■ Prin acțiunea selectivă, puteți elimina depozitele de grăsime în zone specifice.

■ Poate fi efectuată în orice moment al anului.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale procedurii de criolipoliză pentru un pacient este că, în timpul morții țesutului adipos, nu există nicio sarcină asupra ficatului, deoarece îndepărtarea produselor de degradare se realizează prin limfă și sânge.

 

PRINCIPALE CONTRAINDICAȚII ALE PROCEDURII

● pacientul suferă de obezitate într-un stadiu avansat

● intoleranța la frig la pacient

● probleme cu bolile cardiovasculare

● răni și cicatrici, cicatrici pe zonele tratate ale pielii

 

EFECTUL PROCEDURILOR LA PACIENȚI

Într-o singură sesiune, pliul adipos al unui pacient poate pierde până la 30% din volumul total. Pentru a elimina în totalitate depozitele de grăsime, de obicei, pacientul trebuie să urmeze un ciclu de 2-3 proceduri, cu un interval de 6-8 săptămâni între ele. Cursul poate fi repetat nu mai devreme de 4 luni de la ultima sesiune.

Schimbările în volum devin evidente între 4 și 6 săptămâni de la efectuarea procedurii. Modul în care țesutul adipos se descompune și substanțele rezultate sunt eliminate depinde de particularitățile individuale ale organismului.

 

 

Suntem capabili să vă ajutăm să obțineți o siluetă mai subțire, și, ceea ce este crucial, să o realizați rapid și fără disconfort!

 

Centrul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău este aici pentru a vă oferi sprijinul necesar.

Foto serviciului de Criolipoliză

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: