CURĂȚAREA MANUALĂ

Oferă tenului tău îngrijirea pe care o merită

700 LEI

O procedură manuală de curățare facială nu numai că curăță eficient pielea, ci și transformă procesul de îngrijire a pielii într-o adevărată plăcere.
La Nattis Room nu numai că punem în valoare frumusețea, ci și creăm o poveste a personalității dvs.unice!

 

 

Procedura mecanică (manuală) de curățare a feței

Curățarea feței prin metode manuale reprezintă o procedură extrem de solicitată în domeniul cosmetologiei. În plus, există și variante de curățare mecanică asistată de tehnologie, precum cea cu ultrasunete și vacuum.

Curățarea mecanică este cea mai eficientă. Este potrivită pentru persoanele cu tipurile de ten gras sau mixt.

De asemenea, pentru tinerii și adolescenții care se confruntă cu probleme de acnee, această procedură de curățare reprezintă o soluție salvatoare și un pas semnificativ către obținerea unei piele curate și sănătoase.

 

Curățarea facială mecanică (manuală).

Curățarea mecanică (manuală) este efectuată de mâinile unui cosmetolog atunci când se îndepărtează tot excesul de pe piele. Restabilirea rapidă a pielii după această procedură este susținută de o mască de strângere și reglare de la CRISTINA (Israel), care ameliorează iritația pielii, dispune de o soluție antibacteriană și contribuie la diminuarea porilor dilatați.

Puteți efectua această procedură în studioul de frumusețe Nattis-Room (Chișinău).

Obținerea rezultatului dorit este influențată de condiția pielii înainte de a fi curățată. Oricum, procedura de curățare va contribui la obținerea unei suprafețe a pielii bine îngrijite și catifelate. În timpul procesului de curățare mecanică a tenului, inflamația se reduce, culoarea pielii devine uniformă, iar dimensiunea porilor înregistrează o scădere.

 

Procedura de curățare a feței – mască pentru piele cu alginat

O mască de alginat special concepută pentru tenul cu pori dilatați, oferă o acțiune de curățare profundă, absorbind și eliminând eficient excesul de sebum. Aceasta conferă pielii o textură catifelată și contribuie la menținerea elasticității acesteia. Absoarbe sebumul pielii și are efect de exfoliere. Previne formarea dopurilor sebacee.

Această procedură nu se va efectua înainte de desfășurarea niciunui eveniment. După curățare, evitați aplicarea machiajului pentru următoarele 12 ore; este crucială și o spălare corectă a feței cu ajutorul produselor specializate. În ziua curățării sunt contraindicate procedurile de apă și termice, cu excepția spălării. Activitatea fizică cu transpirație excesivă nu este recomandată.

Foto serviciului:

CURĂȚAREA MANUALĂ

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: