Depilare cu ceară

Îndepărtarea părului nedorit prin epilare sau depilare

Studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău) oferă servicii de epilare cu ceară.

 

 

Îndepărtarea părului nedorit cu ceară și zahăr

Studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău) oferă servicii de epilare cu ceară. Îndepărtarea părului nedorit prin depilare sau epilare este o condiție prealabilă pentru ca îngrijirea pielii să fie cu adevărat eficientă și de înaltă calitate. Dar de foarte multe ori aceste două noțiuni sunt confuze sau se crede în mod eronat că nu există nicio diferență între ele, deși nu este așa și există multe diferențe între ele.

Epilarea este îndepărtarea întregului păr, inclusiv a rădăcinii acestuia. În timpul acestei proceduri, aparatul folicular este afectat, ceea ce împiedică creșterea în continuare a părului.

-electroepilare

-лазерная эпиляция

-fotoepilare

-epilare cu enzime

-epilarea cu ultrasunete

Depilarea este îndepărtarea firului de păr situat deasupra suprafeței pielii. Foliculul de păr, care este responsabil pentru creșterea părului, nu este afectat.

Procedurile depilatoare includ:

-ras

-depilarea chimică folosind produse cosmetice

-epilare cu penseta, epilator, ață

-ceruire

-sugaring

 

Depilare cu ceară – epilare cu ceară sau bioepilare

Depilarea cu ceară este îndepărtarea temporară a părului folosind diferite tipuri de ceară. Depilarea cu ceară este potrivită pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de păr. Ceara topită pătrunde în foliculul de păr, acoperă fiecare șuviță și se solidifică în jurul acesteia. Ulterior, ceara este îndepărtată, smulgând firele de păr direct din rădăcini.

Datorită eliminării complete a firului de păr împreună cu foliculul său, pielea rămâne mai netedă în comparație cu rezultatul obținut în urma bărbieritului sau utilizării produselor chimice depilatoare. După depilare, părul crește din nou în medie în 2-3 săptămâni.

Epilarea cu ceară este unul dintre tipurile de depilare mecanică.

Depilarea cu ceară se mai numește și epilare cu ceară sau bioepilare. Este potrivit pentru următoarele zone: gât, brațe și umeri, picioare, zona bikinilor, stomac și piept.

 

Foto serviciului:

Depilare cu ceară

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: