Epilarea cu laser cu diode

de la 300 LEI

Salonul de înfrumusețare Nattis Room (Chișinău) este soluția ideală pentru eliminarea părului nedorit de pe orice parte a corpului dvs., oferind o procedură eficientă prin epilarea cu laser cu diode!

 

Procedura de îndepărtare a părului cu laser cu diodă

La ce visează toate femeile când vine vorba de aspect fizic? Ca părul să apară în zonele potrivite și nu în locurile unde nu este necesar!

Metoda constă în convertirea energiei laser, care traversează firul de păr, în energie termică pentru a neutraliza foliculul de păr, fără a afecta însă pielea. Ca urmare, părul nu mai crește definitiv!!!

 

Dispozitiv laser cu dioda pentru epilare

În prezent, utilizarea unui dispozitiv cu laser cu diodă pentru îndepărtarea părului reprezintă una dintre cele mai eficiente și sigure metode de eliminare a părului nedorit.

Principiul de funcționare al unui laser cu diodă:

Dispozitivul emite raze care încălzesc foliculii de păr, determinând distrugerea acestora și, implicit, blocarea procesului de nutriție a firelor de păr. Aceasta conduce la iluminarea și subțierea progresivă a firului de păr.

Datorită puterii lor considerabile, razele nu doar distrug foliculii, ci și inițiază procesul de regenerare în stratul superior al pielii și, în plus, stimulează producția naturală de colagen. Toate aceste aspecte contribuie la îmbunătățirea sănătății dermei: petele pigmentare devin mai puțin vizibile, cicatricile se estompează, iar elasticitatea și fermitatea pielii înregistrează o creștere.

 

Versatilitate dublă a laserului cu diodă

1. în primul rând, epilarea cu laser cu diodă poate fi efectuată pe orice parte a corpului, chiar și pe cele mai sensibile (bikini profund, față, axile), iar durerea va fi minimă;

2. în al doilea rând, cu ajutorul laserului cu diodă se îndepărtează părul de orice tip, atât deschis, cât și cel subțire și dens sau dur. De exemplu, fotoepilarea vă permite să scăpați exclusiv de părul închis la culoare.

Avantaje

Cererea pentru această metodă de îndepărtare a părului înregistrează o creștere zilnică, iar acest fenomen poate fi explicat prin capacitatea sa de a îmbina eficiența sporită cu un nivel ridicat de siguranță în timpul procedurii.

☑ epilarea cu laser cu dioda poate fi efectuată chiar și pe pielea bronzată

☑ eficiență ridicată – în 90% din cazuri părul dispare pentru totdeauna

☑ în medie 4-6 ședințe sunt suficiente

☑ procedura nu este prea dureroasă;

☑ perioada minimă de reabilitare – doar câteva zile

☑ risc foarte scăzut de arsuri, iritații și pigmentare, care pot apărea după alte tipuri de epilare cu laser.

Pregătirea pentru îndepărtarea părului

Cu câteva zile înainte de procedură, ar trebui să evitați aplicarea produselor cosmetice (creme, scrub-uri etc.) în zona de tratament intenționat.

Trebuie să vă radeți pielea cu 1-2 zile înainte, astfel încât până la ședință firele de păr să fie scurte și pielea să nu fie iritată.

După prima ședință de îndepărtare a părului, aproximativ jumătate din fire de păr mor și cad, petele pigmentare devin mai ușoare, iar textura pielii devine mai netedă.

 

Tehnica de îndepărtare a părului cu aparat

Îngrijirea pielii

În ciuda faptului că epilarea cu laser cu diodă este una dintre cele mai blânde tehnici cu aparat de îndepărtare a părului și practic nu dăunează pielii, există câteva reguli care trebuie urmate după procedură, pentru a obține rezultate maxime:

☑ ar trebui să evitați plaja și vizitarea solarului în primele 2-3 săptămâni după procedură, deoarece după expunerea la laser derma devine mai subțire, mai sensibilă și mai susceptibilă la radiațiile ultraviolete, ceea ce poate duce la pigmentare.

☑ procedurile de apă trebuie limitate. În primele șapte zile după procedură, evitați să faceți băi fierbinți sau să vizitați saună, aqua zonă sau piscină.

☑ nu puteți folosi produse exfoliante (peeling, exfoliant, prosoape dure). Ele au capacitatea de a provoca zgârieturi sau deteriorări ale epidermei, iar procesul de recuperare al pielii durează o perioadă considerabilă, aproximativ 3 săptămâni, până când revine complet la normal. Ulterior, vă puteți întoarce la rutina dvs. obișnuită de îngrijire.

☑ este recomandat să nu acceptați masajul și să evitați frecarea intensă a pielii (cum ar fi folosirea unui prosop) până când aceasta se recuperează complet.

☑ după 72 de ore de la procedură, vă rugăm să utilizați exclusiv produse cosmetice de vindecare recomandate de un specialist în dermatologie. Nu utilizați produse cosmetice care conțin alcool, acid glicolic și retinol (vitamina A).

☑ după ce v-ați epilat pentru prima dată, este recomandat să evitați activitățile sportive intense, deoarece transpirația poate declanșa inflamații cutanate.

☑ consumați cantități adecvate de apă potabilă în fiecare zi pentru a vă ajuta să mențineți hidratarea pielii din interior.

 

Suntem experți în a obține o piele catifelată, iar ceea ce contează cel mai mult este că o facem cu rapiditate și fără disconfort!

Centrul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău este aici pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie!

Foto și video serviciului:

Epilarea cu laser cu diode

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: