Hydropeeling – Hidrodermabraziune

Textura îmbunătățită

și afecțiunile pielii cu aparatul

Dr.Oakes 8 în 1

600 LEI

Pentru a curăța și întineri pielea, a-i îmbunătăți textura și culoarea, precum și pentru a elimina unele probleme ale pielii precum pigmentarea, ridurile fine, post-acnee, te va ajuta studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău), care oferă o procedură eficientă de hidropeeling –
hidrodermabraziune folosind aparatul multifuncțional Dr.Oakes 8 în 1!

 

Dr.Oakes 8 în 1 – aparat de hidropeeling multifuncțional

Dr.Oakes 8 în 1 este un dispozitiv multifuncțional conceput pentru hidropeeling și alte proceduri estetice pentru îngrijirea pielii feței. Dispozitivul dispune de o gamă variată de caracteristici menite să contribuie la obținerea rezultatelor optime în ceea ce privește îmbunătățirea texturii și stării pielii.

 

Principalele funcții și capabilități ale dispozitivului Dr.Oakes 8 în 1:

1. Hydropeeling: Dispozitivul este echipat cu un sistem de alimentare cu apă de înaltă presiune, care permite curățarea mecanică a pielii și îndepărtarea celulelor moarte, a impurităților și a altor imperfecțiuni. Ajută la îmbunătățirea texturii pielii, micșorează porii, reduce pigmentarea și liniile fine.

Infuzie cu ser: Dispozitivul vă permite să infuzați seruri hrănitoare și alte substanțe active în pielea feței după hidropeeling. Sistemul de infuzie ajută la furnizarea componentelor nutritive în straturile profunde ale pielii, la creșterea hidratării acesteia, la îmbunătățirea tonusului și la stimularea regenerarii celulare.

2. Curățare cu ultrasunete: Aparatul are o funcție de curățare cu ultrasunete care ajută la îndepărtarea uleiului, a machiajului, a impurităților și a celulelor moarte de pe suprafața pielii. Undele ultrasunete acționează ușor asupra pielii, distrugând impuritățile și facilitând îndepărtarea acestora.

3. Lifting RF: RF (frecvență radio) este una dintre funcțiile dispozitivului Dr. Oakes 8 în 1. Utilizează unde de radiofrecvență pentru a încălzi colagenul în straturile adânci ale pielii, determinând-o să experimenteze o contracție și strângere. Această acțiune contribuie la sporirea fermității și tonicității pielii, diminuând apariția ridurilor și îmbunătățind definirea conturului feței.

4.Crioterapie: Dispozitivul are o funcție de crioterapie, care folosește temperaturi scăzute pentru a răci și calma pielea după procedură. Crioterapia are capacitatea de a contracta porii, diminua umflarea și reduce hiperemia.

5. Darvansal:

Dezinfecție și antiseptice: Aparatul Darvansal generează ozon și substanțe antibacteriene care ajută la dezinfectarea pielii și la distrugerea germenilor. Poate fi folosit pentru a trata acneea, inflamația, infecțiile fungice și alte probleme ale pielii asociate cu activitatea bacteriană sau fungică.

Îmbunătățirea microcirculației: curentul de înaltă frecvență generat de dispozitiv ajută la extinderea capilarelor și la îmbunătățirea microcirculației sângelui în piele. Aceasta facilitează furnizarea mai eficientă de oxigen și substanțe nutritive către celulele pielii, contribuind, de asemenea, la o eliminare sporită a toxinelor.

Stimularea colagenului: Dispozitivul Darvansal poate stimula sinteza de colagen în piele. Colagenul este principala proteină responsabilă de elasticitatea și susținerea pielii. Poate oferi beneficii în diminuarea aspectului ridurilor, îmbunătățirea tonusului și texturii pielii, precum și în fortificarea acesteia.

Îngrijirea pentru peeling și cicatrici: Utilizarea Dispozitivului Darvansal poate contribui la reducerea exfolierii pielii și la îmbunătățirea aspectului general al tenului. Poate fi folosit pentru a trata cicatricile, vergeturile, hiperpigmentarea și alte imperfecțiuni ale pielii.

6. Alimentare cu oxigen: Dispozitivul de terapie cu oxigen asigură o alimentare continuă cu oxigen foarte concentrat pielii feței.

Oxigenul, sub presiune, este eliberat dintr-un rezervor special și intră în piele printr-un aplicator special.

Infuzie de substanțe active: În timpul procedurii de oxigenoterapie, în fluxul de oxigen pot fi adăugate diverse seruri nutritive, antioxidanți și alte substanțe active. Acest lucru permite pătrunderea profundă a componentelor benefice în piele, sporind efectul acestora și îmbunătățind starea pielii.

Revigorarea și Hidratarea Pielii: O undă de oxigen care atinge pielea contribuie la revitalizarea și hidratarea acesteia. Beneficiul este evident în special pentru pielea care prezintă uscăciune și oboseală, deoarece oxigenul contribuie la îmbunătățirea hidratării pielii și la stimularea regenerării celulare.

Stimularea circulației sângelui: terapia cu oxigen ajută la îmbunătățirea microcirculației sângelui în piele. Facilitarea fluxului de oxigen și substanțe nutritive către celulele pielii poate contribui la intensificarea procesului de regenerare a acesteia și la accelerarea procesului de vindecare.

Aspect îmbunătățit al pielii: Un aparat de terapie cu oxigen poate fi folosit pentru a îmbunătăți textura și culoarea pielii, pentru a reduce ridurile, pigmentarea și acneea și pentru a reduce semnele de oboseală și stres în piele.

 

Hydropeeling – hidrodermabraziune

Hydropeeling (hidrodermabraziunea) este o procedură care combină efectele mecanice și chimice asupra pielii folosind apă și soluții speciale. Este conceput pentru a curăța și întineri pielea, pentru a-i îmbunătăți textura și culoarea, precum și pentru a elimina unele probleme ale pielii precum pigmentarea, ridurile fine, post-acnee etc.

Iată principalele etape ale procedurii de hidropeeling:

1. Pregătire: Înainte de a începe procedura, specialistul examinează pielea și îi determină trăsăturile și zonele cu probleme. Apoi pielea este curățată de machiaj și impurități.

2. Peeling: Se aplică pe piele o soluție specială ce conține diverse substanțe active precum acizi din fructe, enzime sau acid salicilic. Această soluție ajută la dizolvarea și îndepărtarea celulelor moarte din stratul superior al pielii, stimulează reînnoirea celulară și îmbunătățește microcirculația.

3. Abraziune: După aplicarea soluției de peeling, se aplică pe piele un jet de apă la presiune ridicată. Acest jet generează un impact mecanic asupra stratului cutanat, facilitând eliminarea celulelor moarte și a altor impurități, în timp ce simultan stimulează circulația sanguină.

4. Infuzie: În timpul procesului de hidropeeling, pielea poate fi infuzată cu diverși nutrienți și antioxidanți. Acest lucru se realizează prin aplicarea de seruri sau soluții speciale pe piele, care apoi sunt frecate sau aplicate prin electroporare sau cu ultrasunete. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți efectul procedurii, să hidratați și să hrăniți pielea, precum și să îmbunătățiți tonusul și structura acesteia.

5. Finalizare: La sfârșitul procedurii de hidropeeling, se aplică pe piele o cremă sau o mască calmantă și protectoare pentru a hidrata și proteja pielea după procedură.

Aveți posibilitatea să beneficiați de procedura de hydropeeling la salonul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău!

 

 

Foto serviciului

Hydropeeling – Hidrodermabraziune

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: