Laminarea genelor și sprâncenelor

Procedura uimitoare pentru renașterea frumuseții

300 LEI.

Obțineți gene și sprâncene perfect conturate prin procedura de laminare oferită de Nattis Room, studio de frumusețe din Chișinău!

 

 

Procedura de laminare pentru gene și sprâncene

Laminarea genelor în studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău).

Îngrijirea corectă a genelor este foarte importantă. Asigurați-vă că vă curățați machiajul înainte de culcare, acordând atenție nu doar genelor, ci și pleoapelor – pentru că o genă sănătoasă pornește de la o piele sănătoasă!

Cu toate acestea, în cazul în care acordați o atenție constantă și adecvată îngrijirii genelor și acestea continuă să cadă, este foarte probabil că problema nu are legătură cu produsele cosmetice sau procedurilor de îngrijire. Poate că există probleme de sănătate care nu sunt încă sesizabile și în încercare de a trata genele din exterior, nu se acordă atenția problemei care este în interiorul corpului.

Bolile inflamatorii precum conjunctivita sau blefarita pot contribui la pierderea genelor. Căderea genelor este adesea cauzată de utilizarea anumitor medicamente. În plus, adoptarea unei alimentații inadecvate poate contribui la fragilizarea și lipsa de strălucire a genelor, motiv pentru care este important să incluzi în regimul tău zilnic consumul de legume și fructe proaspete.

 

Gene ondulate bio

În epoca contemporană a industriei frumuseții, a apărut o procedură remarcabilă menită să revitalizeze aspectul frumos al genelor, și anume laminarea genelor. Această metodă furnizează nutrienți și minerale benefice pentru gene, conferindu-le în același timp o curbă distinctivă și culori vibrante.

Ca rezultat, această metodă optimizează procesul de laminare, sporind ritmul de dezvoltare a genelor prin stimularea activă a foliculilor de păr. Totodată, conferă genelor o curbă ideală și menține o nuanță închisă.

În timpul procesului de laminare, genele capătă o lungime impresionantă, un aspect natural și o frumusețe extraordinară. Genele vor continua să se dezvolte și să se întărească în decursul a 8 săptămâni după finalizarea acestei proceduri.

 

Curs de formare – laminarea genelor

În plus, aveți posibilitatea să participați la un program de instruire, să vă solidificați cunoștințele prin elaborarea unui model și să obțineți un certificat de absolvire a cursului.

Foto și video a serviciului

Laminarea genelor și sprâncenelor

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: