LIFTING CU OXIGEN

Tenul capătă o strălucire proaspătă, își regăsește tinerețea și scapă de senzația de oboseală.

450 LEI

Dacă aveți în plan să participați la o nuntă sau la o ședință foto, vă sugerăm să vă programați pentru o procedură de lifting facial cu oxigen la studioul de frumusețe Nattis-Room din Chișinău pentru un efect instant de întinerire!

 

 

Lifting facial cu oxigen la Chișinău

Această procedură oferă o hidratare remarcabilă și este cu adevărat considerată cea mai bună procedură de lifting expres pentru un weekend, care oferă întinerire instantanee.

Beneficiul acestei metode constă în faptul că furnizează pielii oxigen și aminoacizi, permițând astfel aplicarea machiajului imediat și obținerea unui rezultat impecabil!

 

Curs de lifting facial cu oxigen

Puteți urma cursul de Oxigen Facial Lifting la studioul de frumusete Nattis-Room din Chișinău

Pentru început, cosmetologul efectuează o procedură de curățare folosind produse specializate,

apoi se aplica o masca-ser de oxigen, se aplica serul cu un aerograf special sub presiune. Prin intermediul oxigenului, pielea primește vitamine și ingrediente hidratante.

Процедура абсолютно безболезненна, а свежесть и сияние появляется сразу. Tenul capătă o strălucire proaspătă, își regăsește tinerețea și scapă de senzația de oboseală.

Această metodă se aplică săptămânal timp de șase săptămâni, după care se menține efectul prin repetarea ei lunară.

 

Prin aplicarea procedurii de lifting cu oxigen la salonul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău, aveți posibilitatea nu doar de a revitaliza și hidrata tenul, ci și de a tonifia și întinde pielea feței.

 

Foto și video serviciului:

LIFTING CU OXIGEN

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: