M – 22 IPL

Aparat cu laser

pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii

600 LEI

Lumina intens pulsată M-22 (IPL M-22) este o tehnologie des utilizată în domeniul medical și cosmetologic, având capacitatea de a trata o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi petele de vârstă, modificările vasculare, acneea, vergeturile, ridurile și alte imperfecțiuni cutanate. Puteți obține soluții la aceste și alte probleme ale pielii la salonul de înfrumusețare Nattis – Room!

 

 

Aparatul M-22 pentru proceduri cosmetice la Nattis-Room (Chișinău)

Aparatul M-22 reprezintă un sistem multifuncțional de lumină pulsată intensă (IPL) dedicat procedurilor cosmetice. Este un dispozitiv cu laser ce utilizează un spectru larg de lumină pentru tratarea diverselor probleme ale pielii. M-22 IPL este utilizat extensiv în mediile medicale și cosmetice pentru abordarea aspectelor precum pete de vârstă, modificări vasculare, acnee, vergeturi, riduri și alte imperfecțiuni ale pielii. Principiul de funcționare constă în furnizarea de impulsuri de lumină scurte și de mare intensitate către piele, stimulând astfel regenerarea pielii și îmbunătățindu-i sănătatea generală. M-22 este dotat cu o gamă variată de filtre înlocuibile, permițând personalizarea dispozitivului pentru diferite tipuri de piele și preocupări specifice. Această caracteristică permite adaptarea procedurii în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

 

Prezentare generală a procedurii faciale folosind aparatul M-22

Pregătire: Înainte de începerea procedurii, specialistul dumneavoastră va efectua un consult preliminar pentru a evalua starea pielii dumneavoastră și a determina cele mai potrivite metode de tratament.

Ulterior, se va efectua o curățare a pielii pentru a elimina machiajul, impuritățile și excesul de sebum.

Protecția ochilor: în timpul procedurii, M22 utilizează lumină intensă sau radiații laser. Este posibil să vi se solicite să utilizați ochelari speciali de protecție pentru a vă asigura protecția ochilor.

Procedura: Aparatul M22 poate furniza diverse proceduri de îngrijire facială. Iată câteva dintre ele:

– Fotoîntinerire: Această procedură folosește laser sau lumină intensă pentru a stimula formarea de colagen și pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii. Pulsurile laser pătrund în straturile profunde ale pielii pentru a stimula procesele naturale de regenerare.

– Tratamentul acneei: M22 poate fi folosit pentru a trata acneea și inflamația. Impulsurile de laser sau de lumină sunt destinate zonelor afectate de acnee, reducând inflamația și distrugând bacteriile responsabile de acnee.

– Tratamentul pigmentării: Dacă aveți pete solare, pete de vârstă sau alte imperfecțiuni pigmentare, M22 poate îmbunătăți aspectul lor. Pulsurile laser sau de lumină sunt direcționate către zonele pigmentate, distrugând excesul de melanină și stimulând reînnoirea pielii.

Finalizarea procedurii: La finalul procedurii, pielea dumneavoastră poate resimți sensibilitate și delicatețe. Medicul dumneavoastră poate aplica o cremă sau un gel liniștitor pentru a ajuta la reducerea oricărei potențiale iritații sau inflamații. După tratamentul facial M22, este recomandat să urmați câteva instrucțiuni pentru a asigura o vindecare optimă și pentru a minimiza posibilele efecte secundare. Iată câteva recomandări generale

 

Cum să vă îngrijiți tenul după efectuarea procedurii M-22

Evitați lumina soarelui: este important să evitați lumina directă a soarelui și lămpile solare timp de câteva zile după procedură. Pielea dvs. poate fi mai sensibilă la razele UV, iar expunerea la soare poate crește riscul de efecte secundare, cum ar fi roșeața și hiperpigmentarea.

Utilizați protecție solară: Aplicați o cremă de protecție solară cu un factor de protecție ridicat pe porțiunile tratate ale pielii înainte de a vă expune la soare. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați pielea de deteriorare și să preveniți apariția petelor noi de vârstă.

Evitați băile fierbinți și saunele: evitați băile fierbinți, saunele și camerele de aburi timp de câteva zile după tratament, deoarece temperatura crescută poate irita pielea.

Evitați peelingurile și produsele dure: evitați utilizarea produselor de înfrumusețare dure, cum ar fi peelingurile sau produse care conțin retinol sau acizi, timp de câteva zile după procedură. Aceste produse pot provoca disconfort pielii care a fost tratată.

Utilizați produse calmante și hidratante: Se recomandă utilizarea produselor calmante și hidratante, pantenol sau bepanthen, pentru a ajuta la vindecare și a ameliora orice eventuală iritație sau roșeață.

Evitați iritarea mecanică: Nu frecați și nu exfoliați zonele tratate ale pielii. Permiteți-i să se recupereze în mod natural și evitați să îl stimulați excesiv prin frecare sau masaj intens. Urmați recomandările individuale.

Serviciile la aparatul M-22 sunt disponibile în salonul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău!

Foto serviciului:

M – 22 IPL

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: