Masaj facial clasic și masaj facial cu spatule

500 LEI

Puteți reda pielei feței tinerețea și frumusețea ei de odinioară! În Chișinău, această tehnică de masaj cu spatulă vă poate fi oferită de studioul de frumusețe Nattis Room!

 

 

Masaj facial clasic, măști hrănitoare și hidratante

Frumusețea feminină va salva omenirea, iar capacitatea de relaxare contribuie la atingerea unei armonii complete, atât interioare, cât și exterioare, pentru femei.

Un masaj facial clasic, împreună cu măștile hrănitoare și hidratante, nu doar că pot revigora pielea, eliminând ridurile inestetice, ci vă oferă și o ocazie de relaxare profundă, facilitând odihna atât a corpului, cât și a sufletului.

Totodată, masajul facial stimulează microcirculația sângelui, generează un efect benefic de drenaj limfatic, oxigenează în mod intens țesuturile, sporește tonusul și elasticitatea pielii, conturează structura musculară a feței, elimina acneea și previne formarea ridurilor. Această procedură este la fel de eficientă pentru toate tipurile de riduri, netezește ridurile faciale prin relaxarea mușchilor faciali, ajută la combaterea schimbărilor legate de vârstă și protejează pielea de deshidratare. În urma acestui tratament, tenul dvs. va emana sănătate, tinerețe și frumusețe!

 

Masaj de drenaj limfatic cu spatule „SYNERGESSENCE”.

Doriți să vă recuperați elasticitatea și frumusețea pielii de altădată? Bineînțeles, trecerea timpului nu cruță pe nimeni, iar chiar și fetele tinere se confruntă adesea cu probleme ce se reflectă neplăcut asupra tenului lor. Iar pielea feței după 35 de ani necesită o îngrijire deosebit de atentă, pentru că la această vârstă devine și mai vulnerabilă și mai delicată ca niciodată. Indiferent de condiția pielii dumneavoastră, vă încurajăm să nu vă descurajați și să luați legătura cu programul „SYNERGESSENCE” înainte de a începe orice proceduri corective.

– Acest complex de îngrijire facială este adaptat individual fiecărui tip de piele.

– Produsul Synergy de la Jean D’Estrees este soluția ideală pentru a remedia orice inconveniente generate de sensibilitatea crescută sau de excesul de sebum, redând în același timp strălucire și vitalitate tenului facial.

– Acest set de proceduri îți oferă o îngrijire terapeutică care îți permite nu numai să restaurezi, ci și să previi îmbătrânirea prematură a pielii. Datorită aplicării de preparate intensive, aplicării de măști de modelare pentru contur și întinerire, precum și masajului de drenaj limfatic cu spatule.

Puteți reda pielei feței tinerețea și frumusețea ei de odinioară! La Chișinău, Nattis Room, un studio de înfrumusețare, vă pune la dispoziție tehnica de masaj cu spatulă.

 

Foto serviciului:

Masaj facial clasic și masaj facial cu spatule

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: