Microblading

 

Transformă-ți visul de a avea sprâncene naturale și frumoase în realitate.

1500 LEI

Machiaj permanent microblading 6D – un efect natural incomparabil pentru sprâncenele dvs. în studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău)!

 

 

Tehnica manuală de desenare a firelor de păr – „microblading 6D”

Sprâncenele sunt poate una dintre cele mai importante părți ale feței. Este bine să credem, că sprâncenele reprezintă o barieră naturală, protejând ochii de umezeală, murdărie etc. Dar nu trebuie să uităm că sprâncenele joacă un alt rol important – cu ajutorul lor, oamenii exprimă emoții.

Dacă se îndepărtează sprâncenele de pe față, va fi greu de înțeles mesajul emoțional al unei persoane. În plus, toate celelalte trăsături faciale se vor împrăștia. La urma urmei, sprâncenele sunt importante în modelarea proporțiilor feței și sunt cadrul acesteia. Alegerea formei corecte a sprâncenelor poate contribui la echilibrarea trăsăturilor feței și la camuflarea imperfecțiunilor, cum ar fi nasul proeminent, ochii mari sau apropiați, precum și forma feței prea rotundă sau alungită.

 

Procedura de microblading a sprâncenelor

Tatuajul regulat nu este capabil să transmită naturalețe.

Procedura de microblading presupune introducerea unui pigment specific în stratul subcutanat al clientului, acesta persistând pe termen lung și simulând aspectul firelor de păr în zona sprâncenelor. Expertul în microblading manevrează personal un ac extrem de subțire pentru a crea micro-incizii în pielea sprâncenei, în care se introduce pigmentul prin intermediul acului.

Această procedură este cunoscută sub numele de tatuaj 6D datorită nivelului impresionant de realist al firelor de păr desenate. Tehnica este atât de sofisticată, încât uneori este dificil să o deosebești de firele naturale de păr!

 

Machiaj permanent pentru sprâncene – tatuaj 6D

Studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău) efectuează procedura folosind materiale sterile și de unică folosință, cu cei mai buni pigmenți pentru microblading de la renumitul brand american SOF TAP, un avantaj față de alți pigmenți:

– calitate impecabilă

– saturație și durabilitate a culorii

– componente sigure, de înaltă calitate, care nu își schimbă culoarea pielii în timp

– o paletă de nuanțe frumoase pentru sprâncene.

De asemenea, pe lângă SOF TAP, un produs nou în colorarea LUSHCOLOR

– paletă de bază de toate culorile pentru tipurile de piele europene

– saturație, foarte concentrați pentru tehnici manuale (microblading)

– aplicare ușoară și convenabilă

– concentrație mare de coloranți

– culoare durabilă, bogată

Machiaj permanent microblading 6D – un efect natural incomparabil pentru sprâncenele dvs.!

Foto serviciului:

Microblading

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: