Microneedling RF-Lifting

Lifting cu radiofrecvență pentru întărirea pielii și stimularea proceselor de regenerare

4500 LEI

Beneficiază de tratamentul de Lifting cu Radiofrecvență și Micro-AC (Lifting RF cu micro-ac) oferit în studioul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău!

este o procedură de cosmetologie care utilizează o combinație de energie de radiofrecvență și ace minuscule pentru a întări pielea și a stimula procesele de regenerare.

Rezultatele lifting-ului RF cu micro-ac

Rezultatele microneedlingului RF includ fermitatea și întărirea pielii, reducerea ridurilor și îmbunătățirea texturii pielii. Cu toate acestea, pot fi necesare mai multe sesiuni pentru a obține rezultate optime. Ca și în cazul oricărei proceduri cosmetice, este important să consultați un profesionist cu experiență pentru a afla dacă microneedling RF este potrivit pentru nevoile dumneavoastră individuale și stării pielii.

 

Lifting RF Microneedling oferă mai multe avantaje:

  • Non-invaziv:

– Această procedură nu necesită intervenție chirurgicală, ceea ce reduce riscul de complicații, și se efectuează cu un disconfort minim pentru pacient.

  • Întărirea pielii:

– Microacele activează contracția colagenului și contribuie la îmbunătățirea tonusului pielii, generând un efect de întărire și strângere.

  • Textura îmbunătățită a pielii:

– Procedura ajută la reducerea ridurilor, îmbunatățește textura pielii și o face mai fină.

  • Recuperare rapidă și durată de recuperare redusă:

– Sesiunile de lifting cu microneedling RF durează de obicei o perioadă scurtă de timp, iar pacienții se pot întoarce la activitățile zilnice aproape imediat după procedură.

  • Efecte secundare minime:

– În general, consecințele secundare sunt în mare parte reduse la apariția unei roșeți de scurtă durată sau la umflarea pielii, care se estompează rapid.

  • Rezultate pe termen lung:

– După o serie de ședințe, efectul liftingului RF cu microneedling poate dura mult timp, deoarece stimularea producției de colagen îmbunătățește starea pielii pe termen lung.

  • Personalizare:

– Procedura poate fi adaptată în funcție de cerințele specifice ale fiecărui pacient. În cadrul salonului de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău, un specialist în cosmetologie va personaliza setările potrivite pentru tipul tău de piele folosind echipamente specializate.

 

Cum se efectuează procedura de microneedling RF?

Procedura se efectuează după cum urmează:

  • Administrarea anesteziei: De obicei, se aplică un anestezic pe piele înainte de începerea procedurii, având scopul de a diminua senzația de durere.
  • Procedură: Electrozii microneedle sunt introduși în piele folosind un dispozitiv special. Acele creează mici microtraume și transmit simultan energie cu radiofrecvență. Aceasta stimulează reducerea colagenului din piele și activează procesele de regenerare.
  • Răcire și îngrijire: După finalizarea procedurii, pielea este răcită și se aplică soluții de calmare. Pacientul poate reveni apoi la activitățile zilnice.

Vă așteptăm la studioul de frumusețe Nattis-Room Chișinău!

Foto serviciului de lifting RF cu micro-ac

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: