Nano Tatuajul pleoapelor

Cea mai blândă și naturală versiune a machiajului permanent

1500 LEI

O metodă revoluționară – tatuarea permanentă a liniei pleoapelor (interlash, săgeată) este o opțiune ideală pentru cei care apreciază frumusețea naturală și doresc să obțină rezultate de succes! Cosmetologul-stylist Natalia Sergeheva la studioul de frumusețe Nattis-Room (Chișinău) vă va ajuta să realizați acest lucru!

 

 

Tatuaj permanent a pleoapelor

Un nou și inovator procedeu pentru tatuarea permanentă a pleoapelor (intergene, săgeată) destinat celor ce apreciază frumusețea naturală.

În prezent, atât ochii cât și sprâncenele sunt la apogeu în ceea ce privește popularitatea. Această metodă a fost deja îndrăgită de cei ce apreciază frumusețea naturală și care au decis să renunțe la ritualul zilnic petrecut în fața oglinzii.

Ce este tatuajul ochilor?

Aceasta este o tehnică modernă de tatuaj care vă permite să obțineți cel mai natural efect.

Procedura se efectuează folosind un dispozitiv special, în cadrul căreia cosmetologul aplică pigment în straturile superioare ale epidermei. Tehnica de micropigmentare nano reprezintă cea mai delicată și naturală formă a machiajului permanent.

 

Machiaj permanent – tatuaj pleoape

Avantajele tehnologiei

  • Efect natural.
  • Siguranță.
  • Traumă și durere minimă. În timpul lucrului, se folosește un dispozitiv cu atașamente foarte subțiri, în plus, anestezia locală va ajuta să scăpați complet de disconfort.
  • Procedura se desfășoară într-un interval rapid, cuprins între 30 și 60 de minute.
  • Întotdeauna asigurați-vă că aveți ochi frumoși și îngrijiți, fără a apela la desenul zilnic cu creion.

 

Nano-pulverizare a buzelor, ochilor și sprâncenelor

Sfaturi pentru îngrijirea pleoapelor

Natalia Sergeheva, specialist în cosmetică și styling, cu certificare în tehnici de pulbere și nano-pulverizare pentru buze, ochi și sprâncene, subliniază importanța nu doar a recomandărilor post-procedură pentru îngrijirea buzelor, pleoapelor și sprâncenelor, ci și a regulilor de pregătire corespunzătoare. Pentru a asigura durabilitatea pigmentului, este esențial să vă pregătiți în mod adecvat pentru procedură. Prin urmare, cu câteva zile înainte de tratament, evitați consumul de alcool, cafea și alte băuturi energizante. Cu cel puțin 10 zile înainte de procedură, renunțați la expunerea la soare și la alte proceduri cosmetice extinse.

Dacă aveți întrebări cu privire la procedura inovatoare de tatuare permanentă a ochilor, vă invităm să le adresați unui specialist de la studioul de frumusețe Nattis-Room!

 

Foto și video serviciului:

Tatuaj pleoape

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: