PEELING CU CARBON

PROCEDURA-MINUNE

500 LEI

Peeling-ul cu carbon oferit în cadrul studioului de frumusețe Nattis-Room din Chișinău reprezintă o inovație în domeniul cosmetologiei. Această procedură contribuie la combaterea primelor semne de îmbătrânire, elimină acneea, reduce roșeața, corectează pigmentarea, controlează excesul de sebum, ameliorează problemele legate de acneea, diminuează porii dilatați și tratează diverse alte imperfecțiuni ale pielii. Practic, procedura nu prezintă contraindicații notabile sau efecte secundare semnificative.

 

 

Procedura de peeling cu laser cu carbon

Masca de peeling cu carbon este formulată din nanoparticule de dioxid de carbon, aplicată direct pe față.

Un peeling cu carbon blând și sigur, potrivit pentru toate tipurile de piele (în special pentru cea grasă), piele ternă, probleme de acnee și pori dilatați. Aceasta reprezintă o metodă remarcabilă pentru exfolierea și revigorarea pielii tale, conferindu-i instantaneu un aspect proaspăt și lăsând-o mai catifelată, mai fină și mai fermă, fără a necesita perioade de inactivitate și cu rezultate vizibile imediate!

Indicații:

– Reduce ridurile

– Combate pigmentarea

– Reduce porii

– Elimină aspectul lucios al pielii

– Are efect de întinerire

– Îndepărtează comedoanele

 

Procedura de întinerire peeling cu carbon

Peeling-ul cu carbon a devenit extrem de popular printre femeile moderne, atrăgându-le prin eficacitatea sa și lipsa unei perioade de recuperare. După procedură, puteți merge direct la muncă fără nicio preocupare cu privire la roșeață. Fără a resimți disconfort în timpul sau după procedură, această intervenție este ideală în special pentru persoanele sensibile și adolescenți.

Se recomandă efectuarea procedurii o dată la 7-10 zile, într-un interval de 3-5 sesiuni, în funcție de natura problemei. Îngrijire la domiciliu – cremă de protecție cu factor minim de protecție solară 40SPF

 

Puteți beneficia de procedura de peeling cu laser cu carbon la centrul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău.

Servicii video:

PEELING CU CARBON

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: