Pulverizare cu pulbere

Tehnologie inovatoare fără sânge, cu efect natural

1500 LEI

Nano-pulverizarea sprâncenelor este o tehnică modernă de tatuaj care vă permite să obțineți cel mai natural efect. Această tehnică se mai numește pulverizare cu pulbere, efect ombre. Această procedură poate fi efectuată la salonul de înfrumusețare Nattis-Room din Chișinău!

 

Nano pulverizare a sprâncenelor – o tehnică cu efect natural

Ce este nano-pulverizarea sprâncenelor?

Nano-pulverizarea sprâncenelor este o tehnică modernă de tatuaj care vă permite să obțineți cel mai natural efect. O pudră fină conferă un aspect delicat, iar sprâncenele par a fi îmbogățite cu nuanțe subtile – aceasta reprezintă trăsătura distinctivă predominantă. Această procedură vă permite să obțineți sprâncene voluminoase și sculptate, fără contururi și unghiuri ascuțite.

Procedura se desfășoară cu ajutorul unui dispozitiv special, în cadrul căreia cosmetologul dispersază pigment în straturile superficiale ale epidermei.

 

Pulverizarea cu pulbere a sprâncenelor

Aplicarea pulberii reprezintă cea mai delicată și ecologică alternativă pentru machiajul permanent.

Avantajele tehnologiei de nano-pulverizare

  • Efect natural. Din perspectiva aspectului exterior, sprâncenele pudrate prezintă un aspect similar cu cele naturale machiate.
  • Siguranță. În timpul procedurii, pigmentul este introdus în straturile superioare ale epidermei. Traumă și durere minimă. În timpul lucrului, se folosește un dispozitiv cu atașamente foarte subțiri, în plus, anestezia locală va ajuta să scăpați complet de disconfort.
  • După efectuarea procedurii, nu se observă umflături sau cruste pe piele.

Sprâncene mereu impecabile și atrăgătoare, chiar și în absența machiajului zilnic, indiferent dacă te afli la piscină sau la mare.

 

Machiaj permanent pentru sprâncene

Sfaturi pentru îngrijirea sprâncenelor

Natalia Sergheeva este un cosmetolog-stilist cu certificare de maestru în tehnica avansată a pulverizării cu pulbere pentru sprâncene. Există nu doar sfaturi pentru îngrijirea sprâncenelor după procedură, ci și reguli pentru pregătirea acestora. Pentru a obține o durabilitate bună a pigmentului, ar trebui să vă pregătiți corespunzător pentru procedură. Prin urmare, cu câteva zile înainte de procedură nu trebuie să utilizați

alcool, cafea și alte băuturi energizante. Cu minim 10 zile înaintea procedurii, este recomandat să evitați folosirea solarului și să amânați orice proceduri cosmetice programate. În perioada imediat următoare procedurii, evitați udarea cu apă, aplicarea de produse cosmetice și expunerea la lumina directă a soarelui pentru câteva zile.

Dacă aveți nelămuriri cu privire la tehnica de pulverizare a pudrei pentru definirea sprâncenelor, vă invităm să adresați întrebările dumneavoastră unui specialist din echipa studioului de frumusețe Nattis-Room!

 

 

Foto și video serviciului:

Pulverizare cu pulbere

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: