ȘLEFUIREA PIELII CU LASER

Întinerirea fracționată a pielii folosind dispozitivul de ultimă generație

3000 LEI

Pentru a scăpa de vergeturi, cicatrici, pete de acnee, pigmentări, riduri nedorite din orice parte a corpului, te va ajuta studioul de înfrumusețare Nattis Room (Chișinău), care oferă o procedură eficientă – întinerire fracționată a pielii (Laser resurfacing)

 

 

Șlefuirea fracționată a pielii cu laser

Șlefuirea fracționată a pielii cu laser este o procedură care are ca scop întinerirea pielii pacientului, tratarea cicatricilor post-acnee și tratarea cicatricilor și cicatricilor post-traumatice. Întinerirea vizează, de asemenea, regenerarea pielii și îndepărtarea țesutului slăbit din zona inferioară a feței. În timpul procedurii, laserul prelucrează suprafața interioară a obrajilor pentru o reconstrucție mai globală a țesutului facial.

Când este recomandată șlefuirea cu laser fracționat?

● Ridurile profunde și fine ale pacientului

● Cicatrici de acnee

● Pete de vârstă

● Riduri fine în jurul ochilor, așa-numitele „talpa gâștii”

● Diminuarea tonusului pielii

● Vergeturi

● Ten neuniform, tern

● Cicatricile pacientului.

 

Procedura de resurfațare fracționată cu laser este recomandată a fi efectuată în sezonul toamnă-iarnă, atunci când pacientul nu este expus la lumina directă a soarelui.

În funcție de gradul de expunere la razele laser, se pot identifica principalele categorii de procedee de refacere a pielii cu laser:

– acționează la niveluri superficiale, medii și profunde. O singură procedură este suficientă pentru a îmbunătăți tenul, a netezi ridurile și a elimina pigmentarea…

 

Șlefuirea cu laser a vergeturilor și a cicatricilor

Utilizarea dispozitivului de ultimă generație cu laser pentru eliminarea vergeturilor reprezintă o metodă eficientă de a îmbunătăți aspectul pielii afectate de vergeturi și cicatrici. În prezent, în domeniul cosmetologiei, aceasta reprezintă singura abordare pentru optimizarea calității pielii. Procesul de șlefuire reduce vizibilitatea și îmbunătățește aspectul estetic al vergeturilor și cicatricilor. Laserul nu poate elimina complet vergeturile, dar poate îmbunătăți semnificativ aspectul pielii pacientului. Această procedură permite eliminarea în totalitate a micilor cicatrici. Pentru a trata vergeturile și cicatricile, este important să parcurgeți un program de refacere la nivel superficial sau mediu. Cursul tratamentului este personalizat pentru fiecare pacient în funcție de condiția specifică a pielii acestuia.

Cu ajutorul unui laser fracționat, este posibilă îndepărtarea cu laser a suturilor care rămân după o cezariană și alte operații.

Există diverse tehnici laser pentru întinerirea feței, dar toate au un principiu comun. Raza laser lovește cu precizie anumite zone ale pielii și le încălzește. În timpul ședinței, straturile superioare ale epidermei sunt îndepărtate. Efectul intens de temperatură al laserului fracționat stimulează pielea să producă colagen, declanșează mecanismul de regenerare și întărește pielea pacientului. În consecință, în doar câteva luni, individul observă transformarea feței după procedura de întinerire cu laser – textura pielii cunoaște o îmbunătățire semnificativă, aspectul feței capătă o înfățișare mai juvenilă și emană prospețime.

Metodele de întinerire cu laser pot face adevărate minuni asupra pielii. În plus, ne referim nu doar la epiderma feței, ci și la regiunile gâtului, decolteului, dosului mâinilor, spatelui și zonei din jurul ochilor.

 

Eliminarea petelor pigmentare folosind dispozitivul laser de ultimă generație

Prin utilizarea unui dispozitiv laser, se poate realiza: înlăturarea petelor de vârstă, reducerea ridurilor la pacienți, eliminarea vergeturilor de pe corp, tratamentul defectelor vasculare și micșorarea porilor cutanați.

Procedura ideală pentru tratarea cicatricilor post-acnee și combaterea ridurilor profunde, a pierderii elasticității pielii și a tenului neuniform este Șlefuirea profundă cu laserului fracționat. Procedura durează aproximativ 2 ore. Efectul apare treptat. Recuperarea completă va necesita un interval de timp de trei luni. Producția de colagen persistă timp de încă 6 luni după efectuarea procedurii.

Perioada de reabilitare este de două ori mai rapidă decât în ​​cazul laserelor cu CO2 din generația anterioară. Efectul pe termen lung durează aproximativ 4 ani.

O singură procedură este suficientă pentru a obține rezultatul dorit.

Fără efecte toxice, spre deosebire de peelingurile chimice profunde

Procedura devine complet sigură pentru pacient, deoarece laserele gestionează independent adâncimea de expunere.

Procedura începe cu pregătirea pielii. Cu ajutorul unui antiseptic special, medicul sterilizează zona de intervenție de pe corpul pacientului înainte de procedură. Următorul pas constă în evaluarea stării pielii și a gradului de severitate al vergeturilor. În conformitate cu aceasta, parametrii sunt setați pentru laser, afectând puterea și intensitatea acestuia. Înainte de a începe procedura, se utilizează o cremă specială cu proprietăți anestezice, care este aplicată pe piele. Lumina laserului străbate uniform suprafața de lucru, arzând stratul superior. În timpul procedurii, clienții pot resimți ușor disconfort din cauza microarsurilor, însă acest aspect poate fi atenuat prin utilizarea mijloacelor potrivite.

 

Contraindicațiile pentru procedura cu laser pentru pacienți sunt următoarele:

■ Sarcina;

■ Diverse boli ale pielii (boli fungice, virale și cronice);

■ Insuficienţă renală;

■ Contraindicaţii individuale.

 

Suntem experți în a vă oferi o piele impecabilă, și, mai important, o facem cu rapiditate și fără nicio senzație neplăcută!

Studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău) vă va ajuta!

Foto serviciului Șlefuirea cu laser a pielii

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: