Sugaring pentru bărbați

 

Depilarea spatelui, pieptului, brațelor, picioarelor sau părților intime în rândul bărbaților

de la 150 LEI

Studioul nostru de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău invită bărbații la o experiență unică de sugaring. Uitați de orice disconfort – echipa noastră de specialiști se ocupă de pielea dumneavoastră cu profesionalism, asigurându-se că procedura este cât mai confortabilă posibil.

 

 

Epilarea cu zahăr pentru bărbați – sugaring

Până de curând, un bărbat nu a acordat prea multă atenție îndepărtarii părului de pe corp; acest lucru se aplică diferitelor părți ale corpului și nu numai zonei bikinilor. De regulă, epilarea a constat în bărbierirea axilelor și, în cazuri rare, a zonei bikinilor.

Acum epilarea capătă popularitate în rândul bărbaților și este considerată o procedură masculină la modă. Depilarea spatelui, a pieptului, a brațelor, a picioarelor sau a părților intime în rândul bărbaților este din ce în ce mai solicitată nu numai în studioul nostru.

Primii adepți ai depilării sunt sportivii. Astăzi, epilarea este populară, dar părul excesiv a ieșit de mult din modă. Și nu este vorba doar despre aspectul estetic și igienă, ci și despre dorința de a-ți îmbunătăți propriul corp pentru a-l face mai atrăgător, inclusiv în regiunea bikini. Procedurile de îndepărtare profundă a părului în zona bikini devine din ce în ce mai populare în rândul bărbaților. Marele avantaj al pastei de zahăr, este că pasta rămasă pe piele poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă.

 

Depilarea cu zahăr pentru bărbați

Pentru a evita consecințele nedorite post-epilare, cum ar fi firele de păr încarnate, se recomandă să respectați următoarele sfaturi:

1. înainte de depilare, efectuați o procedură de exfoliere ușoară;

2. aveți grijă de modul corect de aplicare a tehnicilor de îndepărtare a părului;

3. după procedură se recomandă să hidratați pielea;

4. în decurs de 24 de ore de la depilare, nu trebuie să purtați lenjerie de corp strânsă sau sintetică;

5. după procedură, este necesar să exfoliați pielea de 2 ori pe săptămână – ca urmare, creșterea stratului epidermic al pielii este împiedicată.

 

Este important să subliniem că, respectând metodele de depilare cu zahăr, șansa de a dezvolta păr încarnat nu depășește 3%!

Acest lucru se datorează procesului fiziologic de îndepărtare a părului, în timpul căruia localizarea foliculilor de păr în piele nu este perturbată.

Foto serviciului:

Sugaring pentru bărbați

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: