Sugaring

Epilare cu efect pe termen lung

de la 100 LEI

O metodă extrem de naturală și pură, denumită simplu „sugaring”, este disponibilă în Chișinău la Nattis Room, unde vă puteți programa pentru o sesiune de depilare.

 

Metoda de depilare – Sugaring

În perioada mai îndepărtată a secolului al XVI-lea în Turcia, se organizau spații speciale pentru băi, unde procedura de epilare era realizată folosind miere și diverse uleiuri. Și în prezent, rămâne cea mai naturală și autentică tehnică, denumită simplu „sugaring”.

Sugaring-ul este o metodă de a scăpa de păr, și anume epilarea, realizată folosind pastă de zahăr pe bază de zaharuri, care dă un efect pe termen lung, această metodă fiind numită și epilare cu zahăr. Pasta este aplicată pe regiunea tratată a pielii și apoi îndepărtată împreună cu firele de păr.

În Chișinău, vă puteți programa pentru această procedură de depilare la studioul de înfrumusețare Nattis Room.

 

Îndepărtarea părului cu pastă de zahăr

Sugaring are o serie de avantaje față de alte metode de îndepărtare a părului, și anume:

– hipoalergenic – datorită compoziției naturale, riscul de reacții alergice este minimizat.

– sigur – datorită temperaturii pastei de 36-38 de grade, nu există riscul de arsuri sau vătămări ale pielii în timpul procesului de depilare.

– îngrijirea adițională a pielii – practic, procedura de îndepărtare a părului cu pastă de zahăr este nu doar o metodă de epilare, ci și un tip de exfoliere mecanică. Acest lucru se datorează faptului că celulele keratinizate ale epidermei se lipesc de pasta de zahăr și sunt eliminate în timpul procesului de epilare.

– eficacitate – durata efectului este mai mare de cincisprezece zile, atunci când îndepărtarea părului cu zahăr, are loc o leziune mecanică a foliculului, astfel încât după prima procedură, părul începe să-și piardă pigmentul, devine mai moale, mai rar și mai subțire.

– igiena procedurii.

– economic și rațional: pasta poate fi aplicată de mai multe ori pe aceleași zone ale pielii, fără a o răni.

 

Peeling și masaj cu drenaj limfatic

Atunci când utilizați pastă de zahăr naturală și de înaltă calitate, se efectuează nu numai sarcina inițială, și anume îndepărtarea părului, ci și proceduri SPA suplimentare:

Peeling-ul implică eliminarea exclusiv prin acțiune fizică a celulelor cheratinizate din stratul superior al epidermei.

Masajul cu drenaj limfatic îmbunătățește starea limfei și circulația acesteia, drept urmare pielea este saturată cu oxigen și lichid.

Foto serviciului:

Sugaring

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: