Tatuaj permanent pe buze

Tehnologie inovatoare fără sânge, cu efect natural

2000 LEI

Doriți buze incredibil de seducătoare? Vă prezentăm o tendință inovatoare – procedura de nano-pulverizare a buzelor la studioul de frumusețe Nattis Room (Chișinău)! Iată calea către buzele visurilor dvs.!

 

 

Procedura Nano – pulverizarea buzelor

O procedură inovatoare de nano-pulverizare a buzelor pentru iubitorii de frumusețe naturală.

Astăzi buzele, precum sprâncenele, sunt la vârful popularității lor. Există numeroase metode și tehnici dedicate conturării perfecte a buzelor și sprâncenelor. Nanopulverizarea este una dintre ele. Catifelate sau naturale – exact așa ne vine să le numim.

 

Procedura de tatuare permanentă a buzelor

Această nouă procedură a fost deja apreciată de cei care iubesc frumusețea naturală și s-au săturat să petreacă fiecare dimineață în fața oglinzii.

Nano pulverizare pentru buze este o tehnică inovatoare fără sânge, cu efect natural.

Ce este nano pulverizare pentru buze?

Nanopulverizarea este o tehnică modernă de tatuaj care vă permite să obțineți cel mai natural efect.

Procedura se efectuează folosind un dispozitiv special, în timpul căruia cosmetologul pulverizează pigment în straturile superioare ale epidermei. Nanopulverizarea reprezintă cea mai delicată și organică formă a machiajului permanent.

 

Tehnica nano – de pulverizare a buzelor

Avantajele tehnologiei de nano-pulverizare

  • Efect natural.
  • Siguranță.
  • Traumă și durere minimă. În timpul lucrului, se folosește un dispozitiv cu atașamente foarte subțiri, în plus, anestezia locală va ajuta să scăpați complet de disconfort.

Buze perfecte și atrăgătoare, fără aplicarea zilnică a rujului.

Sfaturi pentru îngrijirea buzelor

Cosmetolog-stylist Natalia Sergheeva, maestru certificat în tehnici de pulbere, nano-pulverizare pentru buze și sprâncene: „Există nu doar recomandări privind îngrijirea buzelor și sprâncenelor după procedură, ci și norme de pregătire prealabilă. Pentru a asigura o durabilitate optimă a pigmentului, este esențial să vă pregătiți corespunzător înainte de procedură. Prin urmare, cu câteva zile înainte de intervenție, este recomandat să evitați consumul de alcool, cafea și alte băuturi energizante. De asemenea, cu cel puțin 10 zile înainte de procedură, ar trebui să renunțați la vizitele în solar și să finalizați orice procedură cosmetică.”

Dacă aveți întrebări despre procedura inovatoare a buzelor cu efect natural, le puteți adresa unui specialist de la studioul de frumusețe Nattis-Room.

Foto serviciului:

Tatuaj permanent pe buze

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: