Tratamente faciale în funcție de tipul pielii

Tratarea delicată a pielii este secretul frumuseții naturale

de la 350 LEI

Explorează universul tratamentelor dedicate tenului tău la salonul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău! Experimentează transformarea fiecărei atingeri către o piele perfect îngrijită și o strălucire incredibilă.

 

 

Tratament cosmetic facial Christina și Jean D’Estrees

Tratamentele expres sunt proceduri cosmetice indispensabile în cadru saloanelor de înfrumusețare, oferind posibilitatea obținerii rezultatelor dorite într-un interval scurt de timp (hidratare, îndepărtare a sensibilității sau normalizarea echilibrului tenului mixt/gras) într-un timp scurt, ceea ce este deosebit de important pentru femeile de afaceri.

 

Piele mixtă și grasă

Pielea mixtă și grasă poate fi o provocare reală pentru orice femeie, deoarece solicită o atenție deosebită în îngrijire față de alte tipuri de ten. Secreția crescută a glandelor sebacee și porii dilatați provoacă strălucire uleioasă, erupții cutanate frecvente și conferă tenului o nuanță galben-gri sau palidă. Ne provoacă multe neplăceri, uneori stârnindu-ne frustrări prin apariția roșeții.

Aspectul pielii devine neglijat, iar apariția dezirabilă este afectată. Zona T a feței, cuprinzând fruntea, nasul și bărbia, este cel mai predispusă la apariția unsemelor.

Este posibil și chiar necesar să remediați această situație prin efectuarea regulată a procedurilor cosmetice necesare. Vă invităm să încercați gama noastră de îngrijire expres, special creată pentru tenul gras și mixt. Aceasta elimină rapid și eficient strălucirea excesivă, normalizează funcționarea glandelor sebacee și reduce dimensiunea porilor dilatați.

 

Pielea sensibilă a feței

Pentru a menține sănătatea pielii sensibile a feței, este crucial să acordăm o atenție deosebită îngrijirii zilnice și procedurilor cosmetice adecvate. Persoanele cu ten sensibil beneficiază de o rutină de îngrijire delicată, care include atât o curățare blândă, cât și o hidratare adecvată. Sunt prezentate o varietate de game de produse destinate pielii sensibile. Principalul obiectiv al acestor produse este de a diminua nivelul de sensibilitate, prin refacerea lipidelor din stratul cornos, activarea hidratării și diminuarea intensității reacției inflamatorii.

Un tratament indispensabil pentru restabilirea rapidă a pielii strălucitoare! Exfolierea celulelor moarte ale pielii și un masaj delicat revitalizează pielea, conferindu-i o energie revigorantă și oferind o senzație continuă de relaxare și confort. Procesul asigură o hrănire intensivă și conferă pielii un aspect neted, restabilindu-i elasticitatea. O procedură ideală înainte de un eveniment sau înainte de o plecare la o bază de odihnă.

 

Studioul de înfrumusețare Nattis Room vă pune la dispoziție toate procedurile menționate în Chișinău.

Foto serviciului:

Tratamente faciale în funcție de tipul pielii

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: