Vopsirea genelor și sprâncenelor

Accentuează expresivitatea privirii și conferă un aspect mai profund.

80-100 LEI

Salonul de înfrumusețare Nattis Room din Chișinău vă pune la dispoziție o experiență excepțională: colorarea genelor și a sprâncenelor cu vopsea Estelle Enigma, o alegere care va cuceri chiar și cei mai exigenți clienți.

 

 

Serviciu de vopsire a genelor și a sprâncenelor

Vă punem la dispoziție serviciul de colorare a genelor și sprâncenelor la studioul de frumusețe Nattis Room din Chișinău. Optăm pentru vopseaua de înaltă calitate Estelle Enigma, asigurându-ne că rezultatele sale remarcabile vor îndeplini așteptările chiar și ale celor mai exigenți clienți.

O față bine îngrijită este cartea de vizită a unei femei, indiferent de vârsta ei.

 

Tehnica de modelare a sprâncenelor

Un aspect perfect implică conturarea adecvată a sprâncenelor printre elementele esențiale. Linia și culoarea sprâncenelor sunt distinctive pentru fiecare persoană, motiv pentru care femeile care nu au sprâncene frumoase încearcă să corecteze această imperfecțiune prin vopsirea firelor de păr.

Vopseaua pentru sprâncene și gene HAIR WELL este potrivită pentru orice tip de piele. Produsul are o formulă ultra-moale și este ușor de aplicat pe firele arcuite. Blând pentru ochi în comparație cu alte mărci. Consistența cremoasă a oxidantului facilitează amestecarea și aplicarea uniformă a culorii.

Pigmentul strălucitor conferă procedurii o delicatețe aparte. Ingredientele vopselei se omogenizează perfect și sunt aplicate cu ajutorul unei spatule speciale. Fără arome sau extracte parfumate, formula sa oferă o colorare ușoară și rezultate de durată, datorită consistenței moi a produsului. Nivelul pH-ului neutru previne eventualele reacții alergice.

În calitate de brand de cosmetice profesionale, vopseaua Estelle se distinge prin delicatețea sa față de firele de păr, evitând orice iritații ale pielii și răspunzând în mod satisfăcător cerințelor clienților exigenți.

Foto serviciului:

Vopsirea genelor și sprâncenelor

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: