Instruire profesională

Descoperiți perspective noi în universul frumuseții prin intermediul programelor noastre de pregătire adresate specialiștilor în domeniul beauty din Chișinău!

Dobândiți competențele esențiale pentru a vă bucura de succes în domeniul frumuseții, exprimați-vă creativitatea și deveniți un specialist căutat. Alătură-te echipei Nattis-Room și inițiază o călătorie către o carieră de succes în universul frumuseții!

 

 

INSTRUIRE PROFESIONALĂ PRIVIND TEHNICILE DE LAMINARE A GENELOR ȘI A SPRINCELOR

Laminarea genelor și a sprâncenelor reprezintă un serviciu apreciat pe piața tratamentelor pentru gene, contribuind la obținerea unor gene naturale mult mai dense și mai puternice. Ele capătă o culoare bogată și strălucesc ce se extinde de la rădăcini până la vârfuri.

 

După finisare instruirii, vei dobândi o înțelegere profundă a principiilor care stau la baza creării genelor perfecte și vei descoperi strategiile pentru menținerea acestui efect pe termen lung.

și obțineți poziția corectă a mâinii din partea antrenorului.

 

CURS DE DEPILARE CU CEARĂ + SUGARING

Vă invităm la cursuri de depilare la Chișinău, unde, sub îndrumarea unui meșter practicant, veți stăpâni toate etapele de sugaring și depilare.

 

CURS DE BAZĂ „PULVERIZAREA CU PULBERE”

Prin intermediul acestui curs, vei dobândi competențe în cea mai avansată tehnică de machiaj permanent – aplicarea pulverizată a pigmentului prin utilizarea tehnologiei cu aparat. Aveți posibilitatea să realizați sprâncene cu aspect grafic strălucitor sau să aplicați umbrire delicată.

 

Curs de machiaj permanent (tatuaj) buzelor, pleoapelor, sprâncenelor

În cadrul cursurilor de machiaj permanent desfășurate la Chișinău, vei avea oportunitatea să dobândești rapid abilitățile necesare pentru a executa cu pricepere tehnicile de tatuare a buzelor, a pleoapelor și a realizării sprâncenelor pudrate.


Informații suplimentare pe site-ul www.beautyschool.md

 

Foto serviciului

Instruire profesională

Nattis Room

Centrul de cosmetologie din Chișinău.

str. Ioana Radu, 21 Chișinău Moldova

Abonați-vă la paginile noastre de pe rețelele sociale: